Smještaj

Smještaj

Sobe prilagođene Vašim potrebama…

Moderno opremljene sobe s tušem, klima uređajem, mini barom, lcd tv, WI-Fi, prozori i balkoni panoramskog pogleda, namještaj visoke kvalitete i udobnosti, te apartmani modernog dizajna i pogleda na more nude čisti luksuz, neusporedivu udobnost i izvanrednu dostupnost povijesnim sadržajima grada Omiša i obližnjim znamenitostima grada Splita.

Deluxe Suite

Naših 6 Deluxe suitova nude panoramski pogled s balkona veličine 6 kvadratnih metara na zapanjujuće plaže u okolici hotela i savršeno čisto Jadransko more, svaki sa svojim zasebnim dnevnim boravkom i sofom, sveukupne veličine 50-55 kvadratnih metara inteligentno su dizajnirani za maksimalno opuštanje i produktivnost. Ove klimatizirane sobe sadrže krevet king size veličine, radni stol, telefon, mini bar, sofu na razvlačenje, smart tv sa satelitskim kanalima i u dnevnom boravku i u sobi i sjedeću garnituru na balkonu. U kupaonici se nalaze besplatne toaletne potrepštine, grijač, sušilo za kosu i kada.

Deluxe room

Iz moderno dizajniranih i elegantnih Deluxe soba pruža se predivan panoramski pogled kroz staklenu ogradu na Jadransko more i otoke, koje imaju između 36-40 kvadratnih metara s balkonom veličine 6 kvadratnih metara. Smještene su na različitim katovima te nude veliki king size krevet za dvoje, s dodatnom svestranošću udobnog prostora za sjedenje i sofom na razvlačenje. Ove klimatizirane sobe sadrže radni stol, telefon, mini bar, kauč na razvlačenje, smart tv sa satelitskim kanalima i sjedeću garnituru na balkonu. U kupaonici se nalaze besplatne toaletne potrepštine, grijač, sušilo za kosu i kada.

Superior pool access room

Iskoračite iz kreveta naših Superior pool access soba veličine 28-32 kvadratnih metara i zaronite u bazen i cijeli dan odmarajte obasjani suncem s prekrasnim pogledom kroz staklenu ogradu s balkona veličine 6 kvadratnih metara na bazen, more i otoke. Između zarona u bazen odmorite se uz bazen na ležaljkama ispod suncobrana. Sve Superior pool access sobe su klimatizirane i s balkonom su te nude prekrasan pogled na more. Ove klimatizirane sobe sadrže radni stol, telefon, mini bar, smart tv sa satelitskim kanalima i sjedeću garnituru na balkonu. U kupaonici se nalaze besplatne toaletne potrepštine, grijač, sušilo za kosu i kada.

Superior room

Hotel Saint Hildegard nudi 8 Superior soba s prekrasnim panoramskim pogledom kroz staklenu ogradu na Jadransko more i otok Brač. Te tople i udobne gostinske sobe imaju između 28-32 kvadratnih metara i balkon veličine 6 kvadratnih metara. Ove klimatizirane sobe s balkonom sadrže krevet king size veličine, radni stol, telefon, mini bar, smart tv sa satelitskim kanala i sjedeću garnituru na balkonu. U kupaonici se nalaze besplatne toaletne potrepštine, grijač, sušilo za kosu i kada.

Standard room

Opustite se nakon napornog dana i uživajte u savršenom snu u našim dizajnerskim sobama koje se nalaze na trećem katu hotela. Elegantne su i veličine između 28-32 kvadratnih metara s balkonom koji ima betonsku ogradu te je veličine 6 kvadratnih metara. Ove sobe šarmiraju prostranim balkonom s pogledom na more te svojim jedinstvenim oblikom. Ove klimatizirane sobe s balkonom sadrže radni stol, telefon, mini bar, smart tv sa satelitskim kanala i sjedeću garnituru na balkonu. U kupaonici se nalaze besplatne toaletne potrepštine, grijač, sušilo za kosu i kada.

Economy room

Elegantne i pristupačne dizajnerske sobe veličine 22-24 kvadratna metra pružaju dovoljno pdrostora za ugodan boravak i uživanje u savršenom pogledu na more iz sobe. Ove klimatizirane sobe za dvoje s pogledom na more uključuju mini bar i smart tv sa satelitskim kanalima. U kupaonici se nalaze besplatne toaletne potrepštine, grijač, sušilo za kosu i kada.

Family room

Obratite nam se još danas i na vrijeme rezervirajte vaše mjesto.
Radujemo se vašem dolasku.

HOTEL SAINT HILDEGARD

★★★★

Vaš prvi izbor za odmor iz snova…