Gastronomija

Bogata ponuda kvalitetnih obroka

Naši kreativni kuhari svojim će vam specijalitetima omogućiti primamljive mirise i eksploziju okusa različite gastro ponude


Gastronomski doživljaj u ugodnoj atmosferi

Uživajte u prekrasnom restoranu Hotela Saint Hildegard i otvorenoj terasi s pogledom na bajkovitu morsku hrid okupanu kristalno čistim valovima i romantičnim zalascima sunca…

Bogata ponuda obroka koje za vas prirpemaju vrhunski kuhari

Naši kreativni kuhari svojim će Vam specijalitetima omogućiti primamljive mirise i eksploziju okusa različite gastro ponude; od tradicionalne mediteranske i kontinentalne kuhinje do zdrave prehrane koja se temelji na medicinskim i kulinarskim savjetima svete Hildegarde a koju poznati doktor kemije Wighard Strehlow već 25 godina uspješno primjenjuje kao lijek.

Dopustite da Vam predstavimo kuhinju Sv. Hildegarde…
Sveta Hildegarda iz Bingena, poznata kao jedan od najvećih umova svojeg doba, u svojim spisima, među ostalim pruža i mnoštvo savjeta o prehrani i bogatstvu što ga sadrže namirnice te posebnoj ljekovitoj snazi hrane.
Recepti obuhvaćaju doručak, ručak i večeru s pirom kao žitaricom za tjesteninu, rezance, pizzu, kruh, kolače, vegetarijanske namaze, juhe i salate. I ljekovita jela od mesa iz Hildegardine kuhinje mogu trajno i temeljito promijeniti vaše zdravstveno stanje i život.
Naši vrsni educirani kuhari pobrinuli su se da Hildegardine savjete (čija su otkrića i danas, 800 godina kasnije, vrlo aktualna), kroz specifične načine priprave zdravih i ukusnih jela, približe suvremenom čovjeku. Nadamo se da će naši dragi gosti prepoznati kvalitetu prehrane sv. Hildegarde te da će im ona biti od velike pomoći i praktične koristi u očuvanju zdravlja.

Hildegardin doručak

Prvi dnevni obrok od davnina se ističe kao ”kraljevski”. Bez obzira radi li se o mediteranskom, kontinentalnom ili Hildegardinom – doručak mora biti obilan, hranjiv i ukusan. Doručak je prvi obrok koji tijelo opskrbljuje s raspoloživom energijom što omogućuje jutarnje aktivnosti i aktivnosti tijekom dana.

Upravo zbog toga hotel Hildegard posebnu pažnju posvećuje upravo doručku po principu Svete Hildegarde i želja nam je ponuditi svakodnevno svježe, zdrave i ukusne pekarske proizvode – ne samo bolje od uobičajenih, nego najbolje! To se može samo sa pirom jer ne postoji žitarica koja je ukusnija od njega. Stoga su svi pekarski proizvodi od pira bolji od svih drugih jer u pirovu se zrnu nalazi gotovo sve što čovjeku treba za život: visokovrijedne bjelančevine, ugljikohidrati koji daju snagu, mala količina dobrih masnoća, brojni životno važni vitamini i svi minerali i elementi u tragovima za izgradnju jakih i zdravih kostiju. Zahvaljujući ovom obilju minerala pir je najlužnatija žitarica koja je u stanju stalno neutralizirati kiseli metabolizam uzrokovan stresom. Topiva i netopiva vlakna sadržana u piru najbolja su hrana za jaku i zdravu crijevnu floru koja održava naše zdravlje i jača imunološki sustav.

Osoblje hotela potrudit će se da svoj dan započnete u kraljevskom stilu, da ga konzumirate u krugu svoje obitelji i ugodnom okruženju uz vizualno privlačan i bogat Hildegardin stol s raznovrsnim namirnicama iz biološkog uzgoja – jer ipak se po jutru dan poznaje!

JOŠ UVIJEK NISTE REZERVIRALI SMJEŠTAJ?

Kontaktirajte nas i odaberite sobu prilagođenu Vašim potrebama.
Javite nam se još danas i na vrijeme rezervirajte Vaš smještaj!